Nytt høstslipp: Danko Jones, John Olav Nilsen & Gjengen og Atlanter

Flere bra navn er føyet til programmet idag. Canadiske Danko Jones, John Olav Nilsen & Gjengen og Atlanter vender tilbake til Folken i høst.

Danko Jones (CA) + support: Bombus (S) | 11. november

Hårdt arbejdende og rockende Danko Jones vender tilbage til Folken med sine tro væbnere næste eksakt to år efter sin sidste optræden i storstuen. For to år siden var det et fuldt hus som tog imod trioen og Skandinavien er blevet bandets nye hjemmebane.

Danko Jones medbringer svenske Bombus som support og de er bestemt også værd at tjekke ud!

Billetter
Danko Jones på Facebook

John Olav Nilsen & Gjengen | 15. november

Hovedpersonen og gjengen avslutter albumsyklussen sin med en liten runde norske datoer innen det er tid for igjen å arbeide på nytt materialet. Kom på Folken den 15. november og send dem godt tilbake til øve/skrive/studiolokalet!

Billetter
John Olav Nilsen & Gjengen på Facebook

Atlanter | 26. september

Dette nye norske band har imponert oss veldig med albummet “Vidde”. Så mye at vi med glede byr dem tilbake til Folken bare 4 måneder efter de var her sist. Siden da har bandet imponert andre, nesten like viktige folk som oss Folkenfolk. Engelske NME har gitt anmelderroser og ett av USAs kuleste bookingbureauer har tatt bandet inn i sin i forveien sterke roster.

Da er det kanskje siste gang på en god stund at du får oppleve Atlanter innen bandet drar over atlanteren…?

Billetter
Atlanter på Facebook