Drain Gang til Folken den 6. oktober 2017!

Folken.no
31/07/2017

Billettsalget starter mandag den 7. august

Drain Gang er med i spissen av en ny bølge av innflytelsesrik urban musikk som ikke ser seg tilbake!

Gruppen som består av Bladee, Ecco2k, Thaiboy Digital og WhiteArmor er også kjent som Gravity Boys eller som Yung Leans crew under navnet Sad Boys markerte seg først i 2014 med en selvutgitt, følelsmessigt ladet tolkning av R&B. Obskure og futuristiske DIY tracks med autotune-vokal over basstunge, engleblide beats har raskt gitt gruppen en dedikert følgerskare. En strøm av produksjoner kommer ut på Soundcloud, YouTube og som mixtapes og nu er et nytt album på vei.

I Stavanger spiller Drain Gang to konserter – en med og en uten 18 års aldersgrense. Billettsalget starter 7. august kl 10.00.

Lytt her: http://soundcloud.com/gravityboys

Event på Facebook