Mikhael Paskalev til Folken den 17. november 2017!

Mikhael Paskalev
Folken.no
23/08/2017

Kjøp billett her

“Stavanger og Folken er alltid helt fantastisk å spille. Blir overrasket over hvor mange venner jeg har der hver gang. Også lærte jeg å like reker ved den fancye sjøbua nede ved kaia. Sjukt bra mat! Takk for det.” – Mikhael Paskalev

Siden Mikhael Paskalev gjorde sitt inntog på den internasjonale musikkscenen, dansende i underbuksa til tonene av megahiten «I Spy», har han virkelig satt sine spor. Her hjemme ble det kritikerroste debutalbumet nominert til Spellemannpris, og han spilte på alt som kunne krype og gå av festivaler og klubber. Paskalev har turnert i hele Europa, USA og Australia, hatt en av de mest spilte låtene på Australias viktigste radiokanal (Triple J), og hans musikk har figurert i en rekke filmer, serier og reklamer verden over.

Dagen før han inntok hovedscenen på Øyafestivalen, ble Paskalevs svært etterlengtede andrealbum sluppet. Før den tid hadde den uforskammet fengende førstesingelen «Witness» gått sin seiersgang på radio og den tilhørende musikkvideoen, regissert av Mikhael selv, er noe av det beste vi kan huske å ha sett i sin sjanger.

Se videoen til Witness her: http://bit.ly/witness_Youtube

De dansbare nye låtene har bevist å fungere fantastisk bra på scenen, og etter en travel festivalsommer, er Paskalev og band i storform og klare for en stor høstturné. Den 17. november tar de turen til Stavanger og Folken, og Mikhael selv gleder seg stort.

Det blir garantert feststemning! Skaff deg billett nå!