Bigbang, Kitchen Orchestra, Sam Outlaw (US) og VIAN til Folken!

Øystein Greni og Bigbang
Folken.no
20/09/2017

Som om konserthøsten ikke var travel nok fra før, så kommer der nå enda noen fine tilføyelser til programmet på Folken.

Folken får besøk av Greni to ganger i år! I tillegg til konserten frontmann Øystein Greni (bildet) spiller med materialet fra soloalbumet sitt den 4. oktober er datoen for julekonserten med Bigbang nå satt til den 14. desember! Dette er en tradisjon publikum i Stavanger har satt høyt de siste årene og du bør være klar for å sikre deg billett i god tid. Billettsalget starter fredag den 22. september kl 09.00.

En annen kjær juletradisjon er Kitchen Orchestras konsert med inviterte gjester. I 9 år på rad har Kitchen Orchestra tatt med seg noen av sine favorittfolk og invitert til hemningsløs hygge i desember. Denne gang på Folken den 16. desember. Årets gjesteartister forblir en hemmelighet en stund til, men om vi nevner noen av de foregående års artister – Janove Ottesen, Pål Jackman, Morten Abel og Eva Bjerga Haugen – skjønner man at forventningene er store! Billettsalget er i gang!

Sammen med artister som Sturgill Simpson, Daniel Romano og Chris Stapleton rir Sam Outlaw den nye, store country-bølgen. Outlaw byr på den nydeligste vestkyst-country med såre og triste undertoner. Hans album «Tenderheart», oppfølgeren til den lysende debuten «Angeleno», kom tidligere i år. Onsdag 8. november kommer han til Folken med band og vi gleder oss stort! Billetter finner du her.

VIAN er et ferskt orkester fra Kristiansand frontet av vokalist og låtskriver Elisabet Mjanger, samt produsent og bassist Vegard Kummen. I juni ble bandet kåret Ukas urørt med låten “Hvit støy”. Er du interessert i ny norsk pop med ambisjoner bør du sjekke ut VIAN med en gang. Les mer her.