Nye konserter: Arif & Unge Ferrari, Siv Jakobsen, Ingenting, Simon Joyner (US), David Nance (US)

Siv Jakobsen
Folken.no
01/09/2017

Konserthøsten blir bedre og bedre!

Det er 1. september og den herlige tiden på året, når vi går inn på klubbene for å få de største konsertopplevelsene. Idag slipper vi fire fine tilføyelser til høstens allerede store og travle program på Folken.

Arif & Unge Ferrari – 18. november
Unge Ferrari slo ned som en bombe med debutalbumet «Til Mine Venner» i 2015. Arif har demonstrert sin energiske tilnærming til hiphop allerede sin den første fullengderen «High End/Asfalt». Nå kommer de til Folken sammen og spiller dobbeltkonsert. Sikkert lurt å sikre seg billett raskt!
Les mer

Siv Jakobsen – 16. november
Siv Jakobsen (bildet) sier med musikken det hun ikke tør å si høyt. Musikken har referanser til Ane Brun og Laura Marling og allerede før debutalbumet “The Nordic Mellow” kom ut for en ukes tid siden har den internasjonale interesse for denne unge, norske låtskriveren vært stor. Dette blir en vakker kveld!
Les mer

Ingenting – 2. desember
Da blir det jul i 2017 også! At Ingenting rocker julen inn på Folken er en flott tradisjon. Med slagere som ‘Liden’, ‘HIV positiv’, ‘Gje faen i det’ og ‘Salg i dag’ er du garantert allsang, tenner i tapeten og hæla i taket.
Les mer

Simon Joyner (US) + support: David Nance (US) – 2. november
Beck, Gillian Welch, Conor Oberst og Kevin Morby og en lang rekke andre langt mere kjente kunstnere er enige om at Simon Joyner er en viktig låtskriver og inspirasjonskilde. Joyner har gitt ut musikk siden starten av 90-tallet og et nytt album er på vei. At Joyner nå kommer til Folken er stort! Simon Joyner spiller i trioformat. David Nance spiller solo.
Les mer

Vi har endda noen offentliggjørelser og tilføyelser til høstens program på vei, så følg med! Håper vi sees på Folken!