Dagny åpner jubileumsmåneden på Folken 1. mars 2018!

Dagny
Folken.no
25/10/2017

Dagny, Norges nye pop-yndling, legger ut på ny Norgesturné og kommer til Folken for første gang!

Billettsalget starter fredag 27. oktober kl 10.00

Med sin fantastiske utstråling og popteft har Dagny – sammen med singelen «Backbeat» – banet vei inn på både den norske og internasjonale musikkscenen.

I 2016 kom singelen «Fool’s Gold», og sammen med den kritikerrost EPen «Ultraviolet» stadfestet Dagny, at hun har kommet for å bli en av våre aller største artister. Siden dette har etterspørselen vært stor, og hun har turnert hyppig, samtidig som hun har jobbet med ny musikk. «Wearing Nothing» ble et populært lydspor denne sommeren, hvor hun også har spilt på flere av Norges største festivaler.

Nå er Dagny aktuell med den nye singelen «Love You Like That», som er hennes første kjærlighetslåt. MTV skriver om låten: «Dagny has consistently released perfect pop songs since she debuted but this may be the most perfect of them all.» NRK P3 er også meget begeistret, og beskriver låta som «Først og fremst pirrende, dernest romantisk.»

For tiden er Dagny på en storslått USA-turné som support for LANY, men i februar og mars 2018 er det hjemlandet som står for tur. Det er bare å glede seg til en kveld full av popmagi!

Event på Facebook