The Dogs til Folken den 8. mars 2018!

The Dogs
Folken.no
09/10/2017

Kanskje Norges MINST kjedelige band!

Nytt år, nytt album, ny turné. The Dogs har aldri ligget på latsida, men jaggu ser 2018 ut til å bli deres mest aktive år noensinne. Med deres glimrende nye album «The Grief Manual» i bagasjen er det derfor en stor glede å kunne melde at de også tar turen innom Folken.

Som frontmann Kristopher Schau sier det:
«Shit, nå har vi hatt 2 turneer med utsolgt hus i byen deres. «Utsolgt i Stavanger», det er en sånn setning man ikke får sjansen til å si så ofte som Osloband. Derfor tenkte vi det kanskje var på tide å flytte inn i storstua deres, Folken. Martininque blei nesten ødelagt forrige gang vi var i byen, så av hensyn til byens arkitektur er dette det eneste rette. Folk hang jo fra PA’en og lampene der inne. Et nydelig kaos, men kanskje på tide å være litt rause og la flere bli med på moroa.»

Hold av datoen 8.Mars!

Event på Facebook