Taake til Folken den 23. februar!

Taake til Folken den 23. februar 2018!
Folken.no
30/01/2018

2018 markerer Taakes 25 års jubileum. Bandet har siden oppstarten markert seg som en fanebærer for den tradisjonelle norske svartmetallen.

Kjøp billett

Til forskjell fra flere andre viktige band i sjangeren, har Taake aldri vendt seg bort fra opphavet. 25 år etter oppstarten, og til tross for frontmann Hoests evne til å inkludere utradisjonelle elementer i musikken, holder Taake fortsatt ved hevd det som gjorde Norsk Black Metal internasjonalt anerkjent på midten av nittitallet.

Bandet er aktuelle med sitt syvende studioalbum «Kong Vinter». Et album som balanserer hårfint mellom å være et kaldt gufs fra fortiden, og nyskapende. Platen viderefører bandets unike lydbilde og atmosfære, og demonstrerer originaliteten og egenarten som har gjort Taake til et av de ledende Norske black-metalbandene.

Taake har i løpet av siste tiår blitt er mer og mer aktivt live band, og har hjemsøkt både de største metalfestivalene i Europa og de mørkeste avkrokene av latinamerika. Dette har gjort Taake viden kjent for å levere forrykende konserter anført av en fandenivoldsk kapellmester Hoest. Med utsolgt releasekonsert på John Dee bak seg kommer Taake hjem til sitt ville vestland.

Event på Facebook