Dagny bekrefter Lisa Skoglund som support på Folken den 1. mars 2018!

Folken.no
01/02/2018

Nå er det ikke lenge til den sjarmerende Tromsø-jenta legger ut på Norgesturné, og med seg som support i Stavanger 1. mars har hun Lisa Skoglund.

Kjøp billett

Det siste året har Dagny virkelig etablert seg som Norges nye pop-yndling, og markert seg både på den norske og internasjonale musikkscenen. Hun er med hiten «Wearing Nothing» nominert til Spellemann i kategorien Årets låt, og «Love You Like That» er med på Billboard sin liste over verdens beste låter i 2017.
 
Nå er det ikke lenge til den sjarmerende Tromsø-jenta legger ut på Norgesturné, og med seg som support i Stavanger har hun Lisa Skoglund. Norske Lisa pakker historier om det uforløste mellom mennesker elegant inn i et lekent poplandskap.
 
Dagny slo gjennom med «Backbeat» og «Fool’s Gold», fra den kritikerroste ep-en «Ultraviolet». Etter dette har hun fortsatt å levere hit på hit, og «Wearing Nothing» var et av sommerens mest populære lydspor. Hun har vist seg som en fantastisk liveartist, turnert hyppig og spilt på flere av Norges største festivaler, samtidig som hun har jobbet med ny musikk.
 
Med sin utstråling og pop-teft har Dagny blitt et navn på alles lepper, noe som har gjort at amerikanske Billboard trekker henne frem som en av popstjernene å følge med på i 2018: “One of Norway’s most reliable exports is pop music, and Dagny is one of the most promising singers to make a Stateside splash in recent memory.”
 
Det er bare å glede seg!

Event på Facebook