Dubioza Kolektiv til Folken den 29. september 2018!

Folken.no
05/04/2018

Balkans største stjerner kommer tilbake til Stavanger!

Kjøp billett

Vipe Productions presenterer DUBIOZA KOLEKTIV på Folken!

Balkans største stjerner kommer tilbake til Stavanger etter at de ved forrige konsert solgte ut flere måneder i forveien! Helt fra Bosnia og Herzegovina kommer Dubioza Kolektiv; ett av verdens mest beryktede live-band, til Folken 29. september 2018!

Dubioza Kolektiv ble formet tilbake i 2003 og spiller musikk fra Balkan blandet med musikalsk inspirasjon fra hele verden med deriblant punk, raggae, ska, elektronisk, hip-hop osv. I en tid på Balkan hvor det grunnet økonomiske og religiøse årsaker ikke var rom for musikkindustri, konserter eller kulturelle uttrykk ble Dubioza Kolektiv født som en reaksjon gjennom sterke politiske og religiøse tekster. I dag står supergruppen som et fenomen og et kulturelt symbol på en positiv utvikling.

Spoler man frem til nå er bandet et av øst-Europas mest populære band som er kjent for sine energiske, unike og morsomme live-show. Derfor står på de store scenene til de største festivalene verden over og selger ut så og si hver eneste konsert de spiller – uansett land.

De har en merittliste som få andre kan matche, og har mottatt priser på priser for sine mange utgivelser. Samarbeid med blant annet Manu Chao sier egentlig det meste om hvilken status Dubioza Kolektiv nyter. Det kritikerroste bandet drar nå ut på nok en omfattende Europaturné, og det er en glede at de også denne gangen tar turen innom Stavanger.

Event på Facebook