Legendariske Marky Ramone til Folken den 20. oktober 2018!

Folken.no
13/04/2018

Nærmere en Ramones-konsert enn det du kommer til å oppleve på Folken denne lørdagskvelden er det ikke lenger fysisk mulig å komme!

Kjøp billett

Med til sammen 15 år som trommeslager i legendariske Ramones har Marky Ramone for lengst skrevet seg inn i rockehistorien. Han er det siste gjenlevende medlemmet fra gullperioden, og den eneste gjenlevende fra bandets innlemmelse i Rock & Roll Hall of Fame.

Med Marky Ramone’s Blitzkrieg holder han originalmaterialet levende på beste vis, og nå kommer han og bandet for første gang til Folken i Stavanger for å gi oss et hav av klassiske Ramones-låter. Selveste Greg Hetson (Bad Religion/Circle Jerks) blir også med på gitar. Nærmere en Ramones-konsert enn det du kommer til å oppleve på Folken denne lørdagskvelden er det ikke lenger fysisk mulig å komme – så kjenn din besøkelsestid! 1-2-3-4!

Konserten presenteres av Kallemann

Event på Facebook