Lissie er tilbake på Folken med band den 11. oktober 2018!

Folken.no
09/05/2018

Lissie elsker Norge og Norge elsker Lissie!

Billettsalget starter 11. mai kl 09.00

Lissie ga ut nytt album, «Castles», i mars og kommer altså nå tilbake til Folken med både band og rykende ferskt album! Albumet, som for det meste er skrevet i Lissies nye hjem i nordvest Iowa, representerer en spirituell og musikal utvikling; det er et portrett av en artist som alltid har vært på flyttefot, og som nå endelig har skapt seg et permanent hjem, og en mulighet til å få pusten tilbake og reflektere.

Siden braksuksessen med debutalbumet “Catching A Tiger” i 2010 og oppfølgingsalbumet ”Back to Forever” fra 2013, har det gått slag i slag for den vevre jenta med den store stemmen, og hun har raskt blitt en yndling hos både presse og publikum med sin blanding av syttitallsinspirert country, folk og vestkystrock.

Event på Facebook