Snart jul! Bigbang spiller den 13. desember 2018!

Folken.no
02/05/2018

Kjøp billett

Førjulskonsert med Bigbang er for mange en nødvendig del av den årlige juletradisjonen, og bandet leverer i desember varene for 12. året på rad!

Bigbang har holdt en lav profil de siste par-tre årene mens Øystein, Nikolai og Olaf har syslet med soloutgivelse og andre prosjekter. Nå er det derimot ting i gjære, og trioen varmer allerede opp til et mer aktivt år i 2019. Før den tid er imidlertid adventstida og noen ytterst få sommerfestivaler eneste mulighet til å se dette formidable livebandet på en scene. Sikre deg billett til julestemningen allerede nå, og gjør klar for et spillesugent Bigbang og klassikere som Girl in Oslo, To The Mountains og Wild Bird.

Årets turné ser slik ut:
Des 12 – Haugesund, Høvleriet
Des 13 – Stavanger, Folken
Des 14 – Bodø, Sinus
Des 15 – Tromsø, Driv
Des 19 – Trondheim, Byscenen
Des 20 – Ålesund, Terminalen
Des 21 – Bergen, USF Verftet
Des 22 – Oslo, Sentrum Scene

Event på Facebook