For studenter

Folken - studentenes kulturhus i Stavanger

Folken er studentenes kulturhus i Stavanger. Det innebærer at vi er styrt i sin helhet av studenter. Har du lyst å gjøre noe for dine medstudenter og byen?

Ta kontakt med oss. Vi har flere grupper som driver med alt mellom himmel og jord. Går du og ruger på en liten DJ, arrangør, fotograf eller rockestjerne? Vi har alltid plass til flere folk både forran, bak og på scenen. Lyst å arrangere debatter? Gå arrangørskole? Lyst på en bedre studiehverdag med kulturelle og sosiale innslag? Lyst å oppleve Stavangers største takhøyde?

For mer info om hvilke muligheter du har på Folken ta gjerne kontakt på mail eller telefon.

Finn mer informasjon på siden ‘bli frivillig‘.

  • Studentrabatt

    Som Studentenes Kulturhus gir vi selvsagt studentrabatter. For å få dette må du være student ved en offentlig eller privat høgskole/universitet. Vi diskriminerer ingen og ønsker elever fra BI, MI og andre institusjoner for høyere utdanning hjertelig velkomne. Politihøgskole og Befalskole er også akseptert, videre også elever på videregående skole som er over 18 år.

    For å få studentrabatt må du ha med et studentkort med bilde hvor det tydelig går frem at du er student i det inneværende semester. Dersom du studerer ved en institusjon som ikke utsteder studentbevis må du ha kvittering for betalt semesteravgift eller annen dokumentasjon.

    Dokumentasjon må fremvises ved adgang til arrangementet.

    Utenlandske studentbevis aksepteres på Folken. Det må da være studentbevis fra universitet eller høgskole. Kilroykort, ansakort etc. aksepteres ikke.