Utleie

Leie Folken?

Folken er først og fremst studentenes egen kulturscene og kafé i Stavanger sentrum. Ved siden av det er Folken byens beste konsertscene for rytmisk musikk i alle sjangere. Våre lokaler egner seg også godt til andre kulturutrykk som revy, standup eller dans.

I tillegg leier vi ut lokalene våre til bedriftsarrangement, fester og eventer.

Ønsker du å høre mer om mulighetene for å legge ditt arrangement til Folken? Ta kontakt med booking@folken.no eller 51 56 44 44 (kl 9-15).

Sandnes Sparebank

«I anledning et internt arrangement for våre ansatte valgte vi i år å legge dette til Folken i Stavanger. Dette viste seg å bli meget vellykket og vi hadde en veldig hyggelig kveld i disse velkjente lokaler. Alle tilbakemeldinger fra våre ansatte er udelt positive. Folken gav oss en spesiell stemning med hvite duker og kandelabre som en fin kontrast til de røffe lokalene som vi har så mange gode konsertminner fra. Servicen fra de ansatte var veldig god, de arrangerte alt etter vårt ønske og var meget hyggelige og serviceminded hele kvelden. Vi kan trygt anbefale å bruke Folken som ramme for denne type arrangement!»

Ruth Elise Eskeland, Banksjef Stavanger.