Billettsalg

Billetter? Lett!

Kjøp din billetter på nett via programsiden eller – med kort – i Kafé Akvariet. Billetter kjøpt online mottar du på e-post. Du får billettene straks og kan skrive dem ut når som helst i forkant av arrangementet.

Folken bruker Linticket som billettleverandør. Vi anbefaler alltid å kjøpe billett via offisielle leverandører og kjenne til reglene for videresalg av billetter. Du kan også lese våre tips til å unngå å bli lurt her.

Billettreservasjon kan gjøres per telefon til 51 56 44 44. Billetter reservert på telefon må avhentes i Kafé Akvariet i åpningstiden. Hentefristen er tre dager.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

På konsertdagen kan du kjøpe billetter på nett eller i Kafé Akvariet, så lenge det er billetter igjen. Kaféen åpner klokken 18:00.

Vi tar dessverre ikke imot billettspørsmål, -bestillinger eller -henvendelser på mail.

Annen informasjon

Aldersgrenser

Dersom annet ikke er opplyst på programsidene har alle konserter og arrangement på Folken 18 års aldersgrense med legitimasjonssplikt i døren. Dette gjelder også på galleriet. Besøkende vil bli avkrevd legitimasjon.Vi forbeholder oss retten til å avvise mindreårige med billetter som ikke er spesifisert med fri alder, dersom verge ikke er med, uten at billettene blir refundert.

Vergeordningen

Vi ønsker å kunne tilby mindreårige gode opplevelser på Folken. Derfor kan foresatte fungere som verge for sine mindreårige. Håndtering av mindreårige i et skjenkelokale – selv med verge – krever en del ekstra bemanning. Følgelig er det veldig viktig å overholde reglene.Dersom personer under oppgitt aldersgrense ønsker å komme på et av våre arrangement, må dette avtales på forhånd og godkjennes av ansvarlige for arrangementet. Ta kontakt på telefon i god tid før arrangement.Ferdig utfylt vergekontrakt skal leveres sammen med billetten ved ankomst. På arrangementer av en viss størrelse og/eller art vil vergealternativet falle bort.Som verge aksepteres edru person fylt 25 som har et forelder- eller formynderforhold til den mindreårige.

En verge kan ha ansvar for maksimalt 2 mindreårige. Vergen må være edru under hele oppholdet på Folken.Vergekontrakt utleveres i baren på Folken ved avhenting av bestilte billetter eller den lastes ned her.

Ledsagerbevis

Folken aksepterer ledsagerbevis.

Kortinnehaver må løse billett, og én ledsager kan være gratis følge. Ledsagerkort må forevises ved adgang til konserten.

Universel adgang

Adkomst til Folken for rullestolbrukere er tilrettelagt gjennom bakgårdens uteservering. I bakgården finnes også heisen for rullestoler. Folkens frivillige og ansatte er selvsagt behjelpelige. Ta kontakt.

Studentrabatt

Som Studentenes Kulturhus gir vi selvsagt studentrabatter. For å få dette må du være student ved en offentlig eller privat høgskole/universitet. Vi diskriminerer ingen og ønsker elever fra BI, MI og andre institusjoner for høyere utdanning hjertelig velkomne. Politihøgskole og Befalskole er også akseptert, videre også elever på videregående skole som er over 18 år.For å få studentrabatt må du ha med et studentkort med bilde hvor det tydelig går frem at du er student i det inneværende semester. Dersom du studerer ved en institusjon som ikke utsteder studentbevis må du ha kvittering for betalt semesteravgift eller annen dokumentasjon.Dokumentasjon må fremvises ved adgang til arrangementet.Utenlandske studentbevis aksepteres på Folken. Det må da være studentbevis fra universitet eller høgskole.


Refusjon

Billetter refunderes kun ved avlysning av hele arrangementet,­ datoendring eller annen feil fra Folkens side. Billettavgiften refunderes ikke.Billetter er verdipapirer og tapte billetter refunderes ikke.Mindreårige og skoleelever er selv ansvarlige for å kjøpe riktige billetter.Feilkjøpte billetter refunderes ikke.

Ved avlysning av arrangementer som ikke er utsatt må kjøpte billetter refunderes seinest på opprinnelig arrangementsdato med mindre annet er spesifisert.Har arrangementet blitt utsatt for så å bli avlyst refunderes kjøpe billetter seinest 2 uker etter at avlysningen er offentliggjort med mindre annet er spesifisert.