Spidergawd + special guest: Bokassa

Friday 08/02
21:00
Kjøp billett

Om konserten:

Spidergawd har tilnærmet gått under jorda i 2018, men ikke for å hvile. Tvert om! 11. januar 2019 kommer de tilbake med sitt femte studioalbum, med den oppfinnsomme tittelen "Spidergawd V". "If it ain't broken, don't fix it", som de sier i Trondheim?

Rolf Martin Snustad (Barytonsax) Hallvard Gaardløs (Bass) Kenneth Kapstad (Trommer) og Per Borten (Gitar/ Vokal) har nok engang laget et imponerende album i tråd med Spidergawds unike sound.

Spidergawd I og II var en voksen gjengs lekestue, Spidergawd III og IV er hakket mer seriøse album med mer definert identitet. Spidergawd V er fortsettelsen i gjenkjennelig Spidergawd-stil: New Wave of British Heavy Metal-referansene fra IV kombinert med tyngden fra III.

Kan du høre for deg IV med et aldri så lite røykfullt drag mot Black Sabbath så vil du nok være i nærheten av det som møter deg i starten av 2019, når det nye albumet slippes løs!

I tillegg er Spidgergawd et strålende liveband, noe mange i Stavanger allerede har erfart når bandet tidligere har besøkt byen og Folken.
Event på Facebook