Colter Wall (CAN) + support: Belle Plaine (CAN)

Saturday 30/03
21:00
Utsolgt

Om konserten:

Dører 20.00, konsertstart 21.00
Aldersgrense 18 år eller med verge.
Les mer om vergeordningen her: http://bit.ly/folkenverge

Ung kanadisk sanger og låtskriver som fyller tomrummet etter store stemmer som Townes Van Zandt, Johnny Cash og Guy Clarke. Nytt album - "Songs of the Plains" - ute nå!

Colter Wall er fortsatt i 20-årene, men låter som om han er 71. Som Steve Earle sier om countrysensasjonen fra Saskatchewan i Canada: «Colter Wall er uten tvil den beste unge sanger og låtskriver jeg har sett de siste 20 åra.»

Minialbumet «Imaginary Appalachia» kom i 2015 og Egon Holstad i avisen iTromsø sørget for at flere i Norge fikk øyne og ører opp for det. I mai 2017 kom debutalbumet produsert av Dave Cobb (Jason Isbell, Sturgill Simpson, Rival Sons, Chris Stapleton) og Dagbladet delte en 6'er ut med ordene "For et talent og for en fyr Colter Wall er!". Stavanger Aftenblad trillet en 5'er.

I august 2017 spilte han og bandet sin første konsert i Stavanger på Folken og nesten 400 publikummere var på plass og fikk en strålende konsertopplevelse.

Det spørs om vi har plass til alle som vil se ham på konserten i mars 2019! Sikre deg billett tidligt, det vil du ikke angre på.

Support: Belle Plaine

Event på Facebook