Bowie & Stones - Midnight Ramblers møter Diamond Dogs

Friday 19/10
22:00
Kjøp billett

Om konserten:

Dører 21.00 Konsertstart 22.00 Aldersgrense 18 år
En historisk reise med låter fra to av tidenes beste artister. 17 musikere på samme scene tolker artistene på en gjenkjennelig måte. Knyttet sammen med gode historier.
Diamond Dogs – En hyllest til David Bowie
Diamond Dogs er et band i fra Stavanger bestående av 8 dyktige musikere med lang erfaring fra Stavangers musikkmiljø. Bandet ble startet av Arvid Enholm, Ole Forus og Pål Thorstensen fra Pink Floyd tributebandet Planet Parker som har fått med seg et knippe andre veldig dyktige musikere fra Rogaland.

Med et stort og mektig lydbilde og fremragende vokalprestasjoner sørger Diamond Dogs at Bowies musikk fremføres på en hederlig og ærlig måte. Repertoaret spenner fra hele hans karriere og inneholder også musikk som Bowie aldri rakk å fremføre selv.

Bandet består av:
Lars Martin Aasgård: Vokal
Arvid Enholm: Gitar
Ole Forus: Bass
Kjetil Brekken: Trommer
Pål Thorstensen: Saksofon
John-Arne Stokkan: Keyboards
Inger Elin Hetland: Vokal
Hege Kristin Kjærvoll: Vokal

Midnight Ramblers – En hyllest til The Rolling Stones
Midnight Ramblers har holdt det gående i 27 leveår. Og fremdeles kun med Stoneslåter på spillelista. Rolling Stones har holdt det gående i 55 år i år, og «Ramblers» følger opp med sine hyllestkonserter. Midnight Ramblers har gjort konserter over hele Norge, og i Sverige og Danmark. Bandet tar publikum med på en nostalgisk reise gjennom et spekter av musikalske høydepunkter. Bl.a. gjorde bandet supportjobb for Bill Wyman, som ikke fikk rost bandet nok etter deres opptreden.

Jan Gulliksen: Vokal
Torstein Oliversen: Gitar
Kjetil Vagle: Gitar
Bjørn Hope: Bass
Kristian Moen: Trommer
Svein Åke Bjerga: Piano
Arne Kolstad: Trombone
Glenn Brun Henriksen: Saxofon
Elisabeth Sjuve: Kor

Event på Facebook