Brant Bjork (US) + special guest: Sean Wheeler + Kal-El

Wednesday 27/09
21:00
Kjøp billett

Om konserten:

Er du fan av Palm Desert stoner- og ørkenrock og bands som Kyuss, Fu Manchu, Nebula, Queens Of The Stone Age, Slo Burn...? Da vet du allerede hvem Brant Bjork er og trenger bare å vite, at han kommer til Folken med fullt band og et nytt livealbum ute.

Er dette nytt stoff for deg må vi bare gratulere; Du har noen strålende rockhistoriske øyeblikk til gode!

Bjork, "the original desert Boogieman", er en rockelegende som startet Kyuss i 1987 med bl.a. Josh Homme som du idag ser som karismatisk frontmann i Queens Of The Stone Age. Kyuss er før som nå et av verdens største kultband. Som trommis, sangskriver og producer har Brant Bjork hatt roller i en perlerekke av strålende rockalbums. Kyuss' "Wretch" (1991) og "Blues For The Red Sun" (1992), Fu Manchus "The Action Is Go" (1997) og "(Godzilla's) Eatin' Dust" (1998) for å nevne noen klassikere.

Siden årtusenskiftet har Brant Bjork hatt en produktiv solokarriere som musiker og producer.

Siste gang han spilte på Folken var i 2007 når han opptrådte solo. Nå kommer han tilbake med band og Sean Wheeler (Throw Rag) som special guest.

Lokal support er Kal-El. Stonerrockbandet fra Stavanger har fått fotfeste i det internasjonale stonerrockmiljøet og har nettopp sluppet albumet "Astrodoomeda". Sjekk ut!

Event på Facebook

Mer rock og metal på Folken høsten 2017
Motorpsycho - 29. september
Spidergawd - 6. oktober
Blues Pills (S/US) - 14. oktober
Order - 26. oktober
Thulsa Doom - 28. oktober
Trond Holter presents Dracula - Swing of Death - 11. november
Mustasch (S) - 23. november
Satyricon - 30. november