Eyes Wide Open (S) + Firefight + support: Kill The Moment

Saturday 26/05
21:00
Kjøp billett

Om konserten:

Dører 20.00
Konsertstart 21.00
Aldersgrense 18 år eller med verge.

Eyes Wide Open
Eyes Wide Open har siden 2011 banet seg vei i den svenske metaleliten. Deres musikk har blitt klassifisert som melodiøs death metal og metal core, men Eyes Wide Opens sjel ligger i melodien, store refrenger og catchy riff.

«And So It Begins» (2017) er bandets tredje utgivelse, og den siste delen av deres triologi: Det hele startet i 2012 med EPen «Revelations», som forteller om hva som kommer til å skje dersom vi fortsetter å misbruke vår planet. Med debutalbumet «Aftermath» fra 2013, presenterer bandet ett ultimatum på hvordan vi kan fortsette å leve i denne verdenen. «And So It Begins» utspiller seg i nåtid, med vår situasjon i verden og alle problemer som krig, miljøkatastrofer og vårt søken etter luksus som utgangpunkt. Vil åpenbaringene vise seg å være sanne?

Firefight
Firefight er et metallband fra Bergen i den alternative sjangeren. Musikken bærer preg av stor variasjon og du får høre alt fra groove metall til de tyngre sjangrene. Det siste året har de spilt på Garage og Inside Rock Café, og er straks klare med show på Hulen og Parkteatret. Riffene er harde, trommene tunge og skrikene høye, resultatet er Firefight!

Kill The Moment
Kill the Moment er et Heavy Metal band fra Stavanger, Rogaland med
inspirasjon fra band som Trivium, Gojira, Iron Maiden etc. Bandet ble etablert i 2010 men i 2012 ble dagens line-up fastsatt. Bandet består av fire medlemmer:

Gitar/Vokal - Willy Nordbø
Lead Gitar (backingvokal) - Svein-Olav Kaurin
Bassgitar (backingvokal) - Eirik Ravn
Trommer - Martin Søiland

Debutalbumet skal være rett rundt hjørnet!

Event på Facebook