Hanne Vasshus + Some Feather

Friday 26/01
21:00
Kjøp billett

Om konserten:

Hanne Vasshus er lenge blitt omtalt som en av de mest spennende nye stemmene fra Rogaland, og etter debutalbumet ”Oh, so many things” forsterket hun den posisjonen. Nå er Vasshus klar med sitt oppfølgingsalbum ”A House”.

Vasshus er allerede omtalt som et fyrverkeri av en liveartist og har allerede levert haugevis av solide konserter på konsertarenaer og festivaler landet over.

På sitt forrige album tok Hanne opp at hun ble sittende fast, så på det nye albumet ble en naturlig oppfølging hvor hun ønsket å reise bort fra noe her hjemme. Derfor dro Hanne verden over og møtte mange dyktige mennesker på veien som ga henne motstand musikalsk og kunstnerisk. Resultatet av reisen er blitt ni ærlige låter med en mer utadvendt og tøffere Vasshus – noe som passer perfekt med hennes liveuttrykk.

Nå er Vasshus klar for å invitere deg inn til sitt ’hus’ gjennom albumet og flere konserter landet rundt.

Med seg har hun Erlend Aasland på strengeinstrumenter/piano, Simen Ytre-Arne på bass, Andreas Onarheim på gitar og Morten Jackman på trommer.

Albumet er spilt inn og produsert av Malcolm Burn i Kingston, New York.

Some Feather er med som special guest
Da Some Feather slapp sin første singel i november 2015 ble hun trukket fram av Tidal som en av artistene det er knyttet størst forventning til i tiden framover. Hun har varmet opp for Marte Eberson (Highasakite) og Anja Skybakmoen, og spilte på By:larm (Brylarm) i 2017 til gode tilbakemeldinger.

Våren 2017 slapp hun singlene Princess Song og The Forest, som ble spilt på P3 og lagt til Spotify's Fresh Finds-liste. Nå har hun lagt fra seg synthene, funnet tilbake til sekstitallet, en naturlig stemme båret av vindskeivt piano og smektende strykere.

I fjor høst kom «High Water Mark EP», som tar for seg den skiftende menneskelige naturen, den vanskelige kjærligheten og avstanden mellom det vi tror vi vil og det vi ender opp med å gjøre. Debutalbumet ventes våren 2018 og er produsert av Matias Tellez (Young Dreams). Deichmanske Musikkbloggen plukket ut EP-en som ukas utvalgte tips, og skrev: "I slutten av oktober slapp Some Feather sin debut-EP High Water Mark som er forankret i  sekstitallet og klassisk orkestrert popmusikk. EP’en består av tre rolige og váre poplåter, og den fjerde låten «Love By Association», er en duett med Thom Hell, og er mindre neddempet enn de andre låtene på EP-en. En gripende låt, og EP’ens høydepunkt. En annen EP-favoritt er «More Scared Now». EP-en er utsøkt produsert i samarbeid med Marcus Forsgren, Andreas Ulvo og Matias Tellez."

Event på Facebook