I am K + Simen Lyngroth

Friday 26/01
21:00
Kjøp billett

Om konserten:

I AM K
I am K er blitt spådd en lysende fremtid både av internasjonale og norske medier. Ifølge NRK P3 er de ett av fem band som kommer til å lykkes i løpet av 2017 og prestisjetunge Clash Magazine tror de kommer til å ha en “Europe wide hit record” i løpet av de neste årene. Våren 2018 kommer debutalbummet endelig til verden.

Hard, kontant rock, melodisk pop og røff elektronika i en eklektisk blanding – I am K er lyden av et band i 2017, virtuost og uten sjangerbregrensninger. Bandet er en enhet av fem unike musikalske personligheter som fant hverandre på universitetet i Kristiansand.

Det kritikerroste bandet kan skilte med opptredener som andre band bare kan drømme om, blant annet supportjobb for selveste ZZ Top, Slottsfjellfestivalen,  Spot i Danmark, Skral Festival, Måkeskrik, Norwegian Wood, m.m.

Da de slapp sin andre singel “Lights Are Low”, hadde deres første singel “Strobelights”,nådd 100.000 avspillinger og vært listet på Spotifys Norway Viral Top 50 med de mest delte og populære låtene i Norge. Deres andre singel “Lights Are Low” ble rett etter slippen favoritt hos P3 og lå på spillelistene i 10 uker.

www.facebook.com/IamKband

SIMEN LYNGROTH
Simen Lyngroth gav ut sitt debutalbum 10. November gjennom Apollon Records.

Låtene utforsker skjæringspunktet mellom et organisk og et elektronisk lydbilde, og høstet svært gode kritikker i Norge og i utlandet. Selv om han skildrer temaer som sjalusi, angst, anger på fortiden og bekymringer for fremtiden, skaper den myke stemmen hans en vakker og interessant atmosfære.

«Han tar oss med til et intelligent pop-land med sin ekspressive stemme som kommuniserer veldig bra med meg» - NRK Sørlandet, Norge

«This album consists of 8 brilliant, thoughtful and exciting songs floating in deep melancholia. It’s very calm, lyric, almost nostalgic music where organic sounds mingle with delicate electronics» - MLWZ, Polen

Det siste tiåret har han utgjort en tredjedel av bandet Ask. Sammen med Andrea Ettestøl og Karsten Tønnessen har han turnert i Norge flere ganger, og spilt på hovedscenen på festivaler som Canal Street og Heimover. Noen av høydepunktene i Ask-eventyret var også å varme opp for Ásgeir Trausti, og å få være eneste underholdning på kronprinsparets årlige gjestebud på Skaugum.

Etter opptredener på festivaler som SØRVEIV i Norge og SPOT i Danmark signerte han nylig platekontrakt med det velrennomerte plateselskapet Apollon Records. Han er nå klar for å presentere låtene fra debutalbum, ”Take All The Land”, for et konsertpublikum! Albumet er produsert av Christer-André Cederberg (Eva & The Heartmaker, Honningbarna etc.)

www.facebook.com/simenlyngroth

Event på Facebook