Julie Bergan

Saturday 07/04
21:00
Kjøp billett

Om konserten:

Julie Bergans verden har vært fylt med oppturer, og knapt stått stille siden «Arigato» tronet øverst på listene i fjor sommer. Artisten har varmet opp for Justin Bieber både i Norge og i Spania, headlinet X- Games på Hafjell, sjarmert publikum hos Lindmo på NRK, vært nominert til både P3 Gull og Spellemannspriser og vært programleder på VG-lista Topp 20 Rådhusplassen.

Høsten 2016 gjennomførte det unge og fremadstormende talentet sin første norgesturné for fulle hus, og i sommeren 2017 alene har hun spilt på ikke mindre enn imponerende 30 musikkfestivaler i Skandinavia og UK!

Bergan gjorde to forrykende konserter under by:Larm-festivalen i Oslo i 2017, og pressen var enige om at artisten ga alt på scenen.

Dagbladet skrev at «Julie Bergan jobber som en helt, og får lønn for strevet», mens Universitas beskrev et trollbundet publikum og at «...Bergan gir hundre prosent i fremførelsen. Der andre sangere ofte støtter seg på kordamer og dansere har Bergan kun bruk for seg selv og bandet.»

Mye har altså skjedd siden Julie Bergan spilte på Folken for første gang i april 2016 og vi gleder oss til å få hende tilbake på scenen hos oss!

Event på Facebook