OnklP & De Fjerne Slektningene + special guest: Joddski

Saturday 24/02
21:00
Kjøp billett

Om konserten:

OnklP & De Fjerne Slektningene er et av landets desidert beste liveband som er kjent for sine sagnomsuste konserter og forrykende sceneshow. Tidenes slektstreff er bare så vidt i gang og nå er Slekta klare for en bad ass Norgesturné!

OnklP & De Fjerne Slektningene legger ut på veien i 2018 med toppa lag og friske låter i bagasjen og Slekta har siden starten i 2014 blitt et fenomen og en sensasjon i Norge, med tre sterke album, et dryss av priser og nominasjoner, hits som grenser til landeplager, og ikke minst en endeløs rekke utsolgte konserter. Bandet har gjort sjangerfusjonen rap/rock populær og truffet et enormt publikum rett i hjertet med låtsuksessen ”Styggen på Ryggen” og har utallige radiorotasjoner.

Joddski er med som special guest!
Joddski, Jørgen Nordeng, er en av norsk hiphops veteraner. Som 50 prosent av hiphopduoen Tungtvann og med artistnavnet Jørg-1 slo han igjennom ved årtusenskiftet og etablerte nesten egenhendig norskspråklig rap som en sjanger å ta seriøst.

I 2009 kom Jørg-1 tilbake som soloartist under navnet Joddski, akkompagnert av fullt band. Med inspirasjon fra både reggae, rock og andre sjangre etablerte han seg på nytt. Der Tungtvann var puritansk i sin hiphop-drakt, var Joddski sjangerleflende på grensen til det skizofrene.

Joddski har aldri hvilt på laurbærene og har ved siden av Tungtvann og solokarrieren hatt en rekke sideprosjekter. Mest kjent kanskje DJ-teamet/soundsystemet Raggabalder Riddim Rebels. Under RRR-paraplyen har han sammen med Tungtvann/Joddski-sidekick Jan Steigen misjonert for jamaicansk musikk over hele landet. Ellers har Joddski samarbeidet med alt fra Jokkes Valentinere til Bugge Wesseltoft, D.D.E, Michael Krohn, Timbuktu og Magnus Eliassen.

Jørgen Nordeng har også holdt en karriere som freelance musikkjournalist på siden, og nylig gitt ut sin egen bok ”Full Sirkel” om hiphopens historie (2017)

Event på Facebook