Sarah Shook & The Disarmers (US)

Wednesday 30/05
20:00
Kjøp billett

Om konserten:

"Honest to a fault and as foul-mouthed as a drunken sailor, she's a nonconforming spitfire who's proud of not fitting in with mainstream country music." - Rolling Stone

Sarah Shook & the Disarmers er en av den typen artister som berører deg uten i det hele tatt å prøve. Sarah er en artist med bagasje. Og tonnevis av attitude.

Vokst opp i New York State, nær Poughkeepsie, i en familie som kunne komme fra vårt eget bibelbelte, flyttet hun ofte rundt, og røttene ble revet opp regelmessig. Hun husker fattigdom, og strevet etter å få pengene til å strekke til.

Da hun endte opp i Garner, North Carolina snudde mye på det personlige planet.

Da debutalbumet ”Sidelong” kom i 2017, fikk det straks kudos for sitt friske pust av  voldsom ærlighet og  smarte humor. Det var en etterlengtet ny stemme i en sjanger som ofte er preget av det konvensjonelle og tradisjonelle.

Sarah Shook synger med en overbevisning og beinhard ærlighet som så ofte er savnet i dagens country musikk. Alltid lidenskapelig, Sarah Shook beveger seg på grensen mellom mellom sårbare og truende. I stemmen hennes ligger alt det hun har opplevd; trøtt på livet, lekser lært eller ikke lært - så forfriskende i våre dager, og hennes tekster er smarte, morsomme og slemme, men mest av alt kompromissløse.

Sanger med tittelen "Dwight Yokam" og "The Nail" slår hull på mytene om hvordan country og americana skal høres ut. På overflaten kan det høres konvensjonelt ut, men ikke la deg lure!

Vi ser fram til å få Sarah Shook & The Disarmers på besøk i Stavanger!

Event på Facebook