Siv Jakobsen

Thursday 16/11
21:00
Kjøp billett

Om konserten:

Siv Jakobsen sier med musikken det hun ikke tør å si høyt. Med referanser til Ane Brun og Laura Marling, inviterer hun oss inn som flue på veggen i hennes mest personlige øyeblikk.

Etter å ha gitt ut EP’en «The Lingering» i 2015, har Siv turnert på klubber og festivaler i Norge og internasjonalt med artister som Damien Jurado, Bear’s Den og Ciaran Lavery.

Sommeren 2016 ble tilbragt i Urchin Studios med produsent Matt Ingram (Laura Marling, Florence + the Machine), hvor de spilte inn det som har blitt Sivs debutalbum. Miks og annet bidrag i studio ble gjort av Dan Cox (Laura Marling, Lianne La Havas, Thurston Moore, Florence + The Machine, Tom Odell m.fl.).

Nå er debutalbumet "The Nordic Mellow" endelig ute! Singelene «Like I Used To», «Shallow Digger» og «Berry & Whythe» har fått svært god mottakelse, høye strømmetall og hatt premierer hos fremtredende musikksteder som NPR Music og Clash Magazine og anmeldelsene av albumet har vært like flotte med 5'ere i bl.a. Stavanger Aftenblad, Aftenposten og Dagsavisen.

Siv forteller følgende om albumet:
«The Nordic Mellow» er et direkte og intenst album med ti relativt introspektive låter. Tittelen kommer av at jeg over de siste par årene har fått utallige spørsmål om hva musikken min høres ut som, og til slutt har jeg kommet frem til at det kanskje er dette musikken min lyder som - nordisk melankoli.

Dette blir en vakker konsertkveld som du har lyst til å få med deg!

Event på Facebook