Sushi x Kobe

Friday 16/03
21:00
Kjøp billett

Om konserten:

Dører 20.00
Konsertstart 21.00
Aldersgrense 18 år

Undergrunnssuksessen Sushi X Kobe kommer til Stavanger og Folken fredag 16. mars!

Sushi x Kobe har gjort seg bemerket for deres blanding av surrealistiske, bekmørke tekster over knallharde trapbeats. Et show med dem kan minne mer om en blanding av en metallgig og et slagsmål på en fotballpub enn en rapkonsert.

Med hitene "Tenker Feil" og "Aldri For Mye" i front har guttene streams i millionklassen. Dette er en av landets mest spennende artister per dags dato. En ny EP er på vei ut, hvorfra første singel - "Innrykk" - allerede er sluppet.

Etter deres konsert på Slottsfjell i 2016 skrev journalist Oda Faremo Lindholm i Dagsavisen: "Slottsfjellopptreden var en manifestasjon av den aggressive energien som står når ungdommer samler seg og hører på hard musikk, være seg trap, punk eller metal."

Onge Sushi Mane, Kobe Wan Kenobi og FAKETHIAS har gjort stor suksess de siste årene, både sammen og hver for seg. Vi snakker streaming i millionklassen, tung radiorotasjon og utsolgte konserter.

«At være til koncert med $ushi x Kobe føles lidt som at sidde bundet i en stol og blive stopfodret med sashimi.» - GAFFA Danmark ★✩✩✩✩✩

Konserten er en del av Folkens 30 års jubileumsprogram og presenteres i samarbeid med Jakt, Fiske, Kunst & Kultur og Mablis Festival som i 2018 går av stabelen den 8. og 9. juni.

Event på Facebook