Thea & The Wild

Saturday 10/03
22:00
Kjøp billett

Om konserten:

Martinique, Tou Scene og Folken presenterer: Thea & The Wild

MERK! Konserten arrangeres på Martinique og billetter selges via Martinique sine sider. Aldersgrense 20 år.

KJØP BILLETT HER

Thea & The Wild, eller Thea Glenton Raknes som er hennes egentlige navn, har siden hun ga ut sine første sololåter i 2012 satt seg i manges ører og hjerter med sine fengende melodier og karakteristiske stemme. Hun har oppnådd tung rotasjon på norske radiokanaler og spilt kritikerroste konserter på blant annet Øyafestivalen og By:larm.

Debutskiva «Strangers & Lovers», som kom ut i 2014, ble nominert til Spellemann og høstet strålende kritikker hos landets største aviser og flust med godord fra utenlandsk presse.

Denne våren dukket det endelig opp ny musikk fra Thea & The Wild, og både den energiske synthperlen «Dark Horse», og den mer drømmende sommerlåta «City of Gold» fikk god mottakelse og listing på NRK P13. Live har man kunnet oppleve Thea & The Wild under Klubbøya 2017 på Parkteateret og hun har akkurat kommet hjem fra en supportturné i Norge med Greni.

Nå annonserer Thea & The Wild at hennes nye album, «Ikaros» vil bli sluppet 2. februar 2018. Enn så lenge kan vi glede oss over singelen «Paved The Way». Låta er nok et eksempel på Theas teft for sterke melodier, og med sin glitrende produksjon og heftige instrumentering er dette et spor man vil høre igjen og igjen. «Paved The Way» har et helt klart budskap, og Thea forteller følgende om singelen:

«Paved The Way» er en hyllest til mine kvinnelige forbilder og alle som tør å stå opp for sine meninger og si i fra når noe er urett. De som kjemper for å kunne gjøre det de drømmer om til tross for samfunnets normer.

Albumet er produsert og spilt inn sammen med Cato «Salsa» Thomassen og Børge Fjordheim i Oslo Rytme og Tonestudio og i Elektrolüd i Stavanger. Anne Lise Frøkedal bidrar med kor på to av sporene.

Event på Facebook