UFLAKKS: Cezinando - u18 konsert

Friday 03/11
18:00
Kjøp billett

Om konserten:

Dører 17.00, konsertstart 18.00.
Konsert for deg under 18 år!

2017 har vært et jubelår for Cezinando så langt, og tendensen ser ut til å fortsette. Etter å ha sluppet singlene "Håper du har plass" og "Vi er perfekt men verden er ikke det", til strålende kritikker – er han til høsten klar med helt nytt album og en skikkelig klubbturné.

Tross sin unge alder har 22 år gamle Kristoffer Cezinando rukket å utmerke seg på den norske hiphop-scenen i flere år allerede.

16 år gammel slapp han debut-EPen Cez 4 Prez, og to år senere fulgte han opp med sin første fullengder "framtid:sanntid". Låta «€PA», som han senere vant Urørtfinalen 2016 med, fikk raskt tung rotasjon på radio, og i juni 2016 ble albumet "Barn Av Europa" sluppet til fantastiske kritikker.

En samlet musikkpresse og en stadig voksende fanskare har applaudert Cezinandos unike musikalske univers siden. Han er en rapper som skiller seg fra mengden – både i tekst, melodi og karakter. I november 2016 vant han prisen for Årets nykommer på P3 Gull, og gjorde en minneverdig fremføring av radiohiten «Botanisk Hage».

Cezinando har markert seg som en enestående liveartist også, og har tatt konsertgjengere landet over med storm med sine eksplosive liveshow. Han blir dessuten omtalt som en sann poet – med god grunn. I konkurranse med knallsterke navn som Stein Torleif Bjella, Jenny Hval og Karpe Diem, hentet han hjem prisen for Årets tekstforfatter under Spellemann 2016 – hvor han også var nominert i kategoriene Årets urban og Årets album.

24. mars 2017 slapp han singelen "Håper du har plass" til strålende mottagelse. Låta har rukket å streame til platina allerede, og holder stadig stand på lista over landets mest streamede låter i Spotify. 2. juni slapp han oppfølgeren "Vi er perfekt men verden er ikke det" – igjen til strålende kritikker. Gjennom sommeren tar han med seg hele katalogen til scener over hele landet. Blant annet stiller han som support når The Weeknd spiller i Bergen 4. juli.

Til høsten legger han endelig ut på en skikkelig klubbturné igjen. Det er bare å glede seg.