Vidar Schanches Twin Peaks på Folken den 6. februar!

Folken.no
04/12/2015
Kjøp billett

En musikalsk kveld dedikert til David Lynch’ klassiske tv-serie og Vidar Schanches fascinasjon av dens umisgjenkjennlige, stemningstunge og surrealistiske atmosfære.

Vidar K. Schanche mottok Mølsterprisen i 2014, og fulgte i 2015 opp med å levere bestillingsverket “Awakening” til MaiJazz, Stavanger International Jazz Festival. For mange er han også kjent som Morten Abels livegitarist. Mens andre igjen kjenner ham best fra det norsk-britiske jazzmetallorkesteret EGG3, som i fjor høstet gode kritikker for sin andre fullengder, “The Butcher Diaries”.

Han har med seg John Lilja, Ådne Sæverud, Eva Bjerga Haugen og Arild Hoem. Erlend Aasland dukker også opp, og i beste Twin Peaks-ånd spretter det nok også fram noen andre, uanmeldte gjester på scenen.

Vidar K. Schanche på Facebook
Event for konserten på Facebook