Fay Wildhagen nytt album ute nå – konsert på Folken den 6. oktober 2018!

Folken.no
25/09/2018

Fay Wildhagen er tilbake!

Kjøp billett

21. september slapp Fay Wildhagen endelig albumet “Borders”, oppfølgeren til det kritikerroste debutalbumet “Snow” fra 2015. Etter albumdebut, Spellemannsnominasjon og over hundre konserter forsvant hun tilsynelatende brått på grunn av senebetennelse i begge armer som tvang hende til at pakke bort gitarene.

Les mer om veien tilbake til musikken i et fint intervju på GAFFA.no her.

Nå er hun heldigvis tilbake! Aftenposten skriver om “Borders”: “Wildhagens tilbakekomst til musikken er med et album som lett vekker de triste følelsene, men på en god og tilfredsstillende måte. Litt som når en gråter ut og føler seg oppløftet etterpå – klar for å ta imot det som kommer.”

Det er et album for de store følelsene og det er blir perfekt musikk å bringe til livescenen. Vi gleder oss stort til konserten hos oss den 6. oktober!

Kjøp dine billetter idag og bruk ventetiden med miniserien om tilblivelsen av albumet på YouTube.