Avatar (S) til Folken den 6. mars 2019!

Folken.no
26/10/2018

Bandet har turnert land og strand både som headlinere og sammen med store navn som InFlames og Five Finger Death Punch.

Kjøp billett

«De kom, de så og de vant hele Oslo, sirkusgjengen fra Gøteborg, da de dro med manesjen sin til John Dee for å sikre oss kveldens underholdning», skrev Norway Rock sist Avatar besøkte – og fylte – John Dee i Oslo. I mars 2019 er de tilbake i Norge og denne gangen får Stavanger og Folken også besøk!

Avatar har servert melodisk death metal siden 2001 under mantraet «All great metal is created by understanding that the riff is king and that the riff is groove». Tidligere i år kom svenskene med sitt sjuende og kritikerbejublede album «Avatar Country».

Bandet har turnert land og strand både som headlinere og sammen med store navn som In Flames og Five Finger Death Punch. Norway Rock var farlig nær å gi toppkarakter (5,5/6) da de var her sist – med både sminke og spaserstokk er vokalist Johannes Eckerström en fest og et fyrverkeri på scenen!

Event på Facebook