Sushi x Kobe til Folken den 1. februar 2019

Folken.no
04/10/2018

Kjøp billett

Fredag 5. oktober slipper Sushi x Kobe det etterlengtede albumet «Døden lever lengst» og legger i den anledning ut på tur over hele Norge i 2019.

“Sushi x Kobe lager noe av den mest grenseoverskridende, konfronterende hiphopen i Norden i dag – det er det ingen tvil om. Her finnes det ingen kompromisser.” – Bergens Tidende, 6/6

“Man kan si at Sushi x Kobe lykkes med å lage bevisst klubbmusikk, for her kan man miste hodet med bedre samvittighet. Resultatet er et gjennomført, konseptuelt album som er mørkt, sint og originalt. Musikk som er svært velkommen i norsk hiphop.” – Aftenposten, 5/6

“De er mer tålmodige på Døden Lever Lengst. De litt mindre hektiske beatsene som rappes, synges og ropes over, tillater selve musikken å ta større plass. Når det først blir sagt noe, treffer dette også hardere av samme grunn.” – GAFFA Norge, 5/6

Sushi x Kobe har gjort seg bemerket for deres blanding av surrealistiske, bekmørke tekster over knallharde trapbeats. Et show med dem kan minne mer om en blanding av en metallgig og et slagsmål på en fotballpub enn en rapkonsert.

Etter deres konsert på Slottsfjell i 2016 skrev Journalist Oda Faremo Lindholm i Dagsavisen: “Slottsfjellopptreden var en manifestasjon av den aggressive energien som står når ungdommer samler seg og hører på hard musikk, være seg trap, punk eller metal.”

Onge Sushi Mane, Kobe og FAKETHIAS har gjort stor suksess de siste årene, både sammen og hver for seg. Vi snakker streaming i millionklassen, tung radiorotasjon og fulle konserter i både Norge og Danmark.

«At være til koncert med $ushi x Kobe føles lidt som at sidde bundet i en stol og blive stopfodret med sashimi.» – GAFFA Danmark ★✩✩✩✩✩

Event på Facebook