Powersolo (DK) til Folken den 27. april 2019!

Folken.no
26/11/2018

“If Salvador Dali had a rockabilly band it would be Powersolo.”

Kjøp billett

ROCK ‘N’ ROLL! Powersolo til Stavanger og Folken!

På midten av 1990-tallet cruiset Godless Wicked Creeps med Kim ‘Kix’ Jeppesen på bass verden rundt på den tredie internasjonale bølgen av psychobilly. I likhet med band som Demented Are Go og Nekromantix – inspirert av The Cramps – var dette en scene som eiet kodene til blandingen av punk og rockabilly.

I 1996 startet Kim Kix Powersolo som duo med broren sin Bo ‘Atomic Child’ Jeppesen for å skaffe seg utløp for sin frenetiske og forvirrende blanding av rock & roll, psychobilly, blues og cowpunk. Første album, “Lemon Halfmoom” kom ut tidlig på 2000-tallet.

Idag er Powersolo praktisk talt en egen sjanger og live er dette i sin helt egen liga – jævligt på den gode måten og veldig, veldig gøy!

Event på Facebook