2018 ble et verdig jubileumsår for Folken

Folken.no
20/12/2018

Vi har feiret 30-års jubileet hele året. Takk til alle som bidro og deltok.

Over 110 konserter. Cirka 350 arrangementer totalt, hvis vi tar med quiz, filmklubb, foredrag, studentfester og jams i Akvariet. Over 22.000 solgte billetter! Da er det ingen overdrivelse å anslå at godt over 35.000 publikummere har besøkt Folken i løpet av 2018. Takk for det!

Vi har feiret 30-års jubileet hele året. Store og kjære lokale navn som Skambankt, Kvelertak og Janove hjalp oss med å markere jubileet. Nasjonale stoltheter som Turboneger, OnklP & De Fjerne Slektningene, Dagny og Sondre Justad tok turen. Internasjonale gjester hadde vi også – Jonathan Wilson, Maya Youssef, Curtis Harding og Lee Ranaldo var noen av de.

Vi har igjen kunnet glede oss over gode samarbeider med Maijazz, Musikkfest, Mablis, STAR, Kitchen Orchestra, Utyske (Jens og de) og Tunghørt. I tillegg er vi veldig stolte av å få lov til å være ramme for konserter for unge under 18 år, når UFLAKKS bruker huset.

I 2019 fortsetter vi uten å se oss tilbake! Vi prøver alltid å skape den best mulige konsertopplevelsen for publikumet vårt og ser på tilbakemeldingene vi får at vi gjør mye riktig. Får vi kritikk er det vanligvis fordi vi har måttet sende noen hjem og i seng eller fordi den forferdelige, gamle heisen vår har stått fast. Eller fordi vi sårt trenger en garderobe. Alle tilbakemeldingene lytter vi til og bruker mulighetene vi har for å forbedre opplevelsen.

Da er det ekstra kjekt for oss endelig å ha satt igang den omfattende renoveringen av Akvariet. Det gode, gamle huset vårt får en stor dose kjærlighet når 1. etasje får et markant løft som publikum vil sette stor pris på – og som vil åpne huset for nye gjester.

Bare timer etter Seigmen gikk av scenen og avsluttet konserthøsten 2018, var Akvariet forvandlet til en byggeplass. Vi river, flytter, skifter ut og bygger opp og gleder oss til å kunne by publikum velkommen i starten av februar!

En stor takk går til samarbeidspartnere og støttespillere, som ser viktigheten av Folken, anerkjenner arbeidet vi gjør og har tillit til oss.

En enda større takk til publikum for å gi arbeidet mening.

Den største takk går alltid til alle de fantastiske frivillige som gir så mye av seg selv som man ikke kan ta for gitt. Som tilfører en helt særlig og uunværlig verdi til det som er Folken og som får 2+2 til å gi 5.

Folken ønsker dere alle en god jul og et godt nytt år! Vi sees i 2019!