Das Body til Folken den 14. februar 2019!

Folken.no
10/12/2018

Oslo-bandet Das Body debuterte med konserter og selvtitlulert EP i 2018.

Das Body skapte umiddelbar stor interesse i musikkmiljøene, og i løpet av sitt debutår har de spilt på by:larm, Øyafestivalen, blitt playlistet på P13, portrettert som det nye fra Norden i “Dazed Magazine” og “The Fader”,  og ikke minst fått platekontrakt med det amerikanske selskapet Luminelle.

Internasjonale medier kaller musikken for “new-new-wave” og “nordic odd-pop”. I Norge mener Audun Vinger i Dagens Næringsliv at Das Body “sentreres rundt den elektriske, basspillende frontfiguren Ellie Linden, som synger og surkler på sitt helt eget vis, noe som trekker musikken i nye og fascinerende retninger.” Geir Rakvaag i Dagsavisen mener at “Das Body var det beste nye bandet på by:larm i år og debut-EPen bekrefter dette”.

I januar og februar drar Das Body på en mini-Norges-turne, før de drar på en lengre USA-turne i mars.

Event på Facebook