Hilma Nikolaisen gir oss “Mjusic” den 4. april 2019

Folken.no
13/12/2018

Hilma Nikolaisens er plateaktuell med albumet «Mjusic» - oppfølgeren til hennes kritikerroste debutalbum «Puzzler»!

Kjøp billett

Det er vanskelig å finne mer coolness noe sted i norsk alternativ rock enn hos Hilma Nikolaisen. Nå er hun aktuell med sitt andre soloalbum.

«Mjusic» kom ut på Fysisk Format den 30. november 2018 og har fått strålende anmeldelser. Albumet er oppkalt etter hennes aller første band, et primalt ur-punk-orkester hun startet sammen med storebror, Ivar (Kvelertak/GBZ/Silver) i 1987. Siden den gang har Hilma har vært del av ulike musikalske konstellasjoner. Først teenage-trioen Umbrella, deretter noen år i The Loch Ness Mouse, før hun ble bassist i Serena Maneesh – bror Emils internasjonalt anerkjente støyindieprosjekt (4AD).

Debutalbumet «Puzzler» kom på tampen av 2016, til Spellemann-nominasjon og gode kritikker i inn- og utland. Med «Puzzler» var den uttalte ambisjonen å lage en personlig og veloverveid debutplate. Uten noen bestemt sjangertilhørighet ønsket hun å holde alle veier åpne for videre musikalsk utforskning. Disse veiene gås opp nå.

Vil du vite mer, kan du lese mer om albumet på programsiden. Vi samler også anmeldelser og annen info fortløpende på eventen på Facebook. Meld deg på!

Event på Facebook