I Was A King i Akvariet den 29. mars 2019!

Folken.no
09/01/2019

I Was A King står i en stolt powerpop-tradisjon og har ikke lagt skjul på slektskapet til band som The Byrds, Big Star eller Teenage Fanclub.

Kjøp billett

I Was a King er en av de de fremste representantene for en stadig mer utrydningstruet DIY/undergrunnspop-scene i Norge. Frontet av Frode Strømstad og Anne Lise Frøkedal, står bandet støtt fast ved troen på den gode melodien.

8. mars gir bandet ut det nye albumet “Slow Century” spilt inn i Strømstads hjemby Egersund. Platen er produsert av Norman Blake fra skotske Teenage Fanclub. Fritt for fiksfakserier, men i stedet spontant og gitarbasert med eviggrønne melodier mot enkle, men effektfulle arrangementer. I Was A King som vi kjenner og elsker det.

Det er ikke plass til mange i Akvariet – Folkens nyoppussede bar i 1. etasje – så du bør sikre deg billett kjapt.

Mer info om albumet og bandet finner du på arrangementsiden og vi legger ut løpende oppdateringer i eventen på Facebook.