Konsertsesongen vinter/vår 2019 starter om et øyeblikk!

Folken.no
28/01/2019

Den 1. februar 2019 er vi endelig i gang igjen og klare for å åpne dørene til Folken og konsertsesongen 2019. Akvariet har blitt nytt i løpet av desember og januar og sjansene for at det blir din nye yndlingsbar er ganske store!

Kanskje finner du også det nye yndlingsbandet ditt i programmet?

Sushi x Kobe, Miksteip, Spidergawd, Bokassa, Das Body, Narcosatánicos (DK), Dagny, Avatar (S), The Mahones (CAN), Dylan Walshe (IRL), Unge Ferrari, U.D.O. (D), Billy Meier, Tortusa/Kiil Halvorsen, Alestorm (UK), Skálmöld (ISL), Bootyard Bandits (UK), Steve Gunn (US), Papercuts (US), Karpe, Pom Poko, Wacken Metal Battle, I Was A King, Dälek (US), Colter Wall (CAN), Hilma Nikolaisen, The Ocean (D), Herod (CH), Motorpsycho, Rise Against Cancer, Powersolo (DK), Myles Sanko (UK), Knut Reiersrud Band, Fieh, Valkyrien Allstars med Bjergsted Jazzensemble, Elder (US), Red Mountains, Uncle Acid & The Deadbeats (UK) og mer kommer!

I tillegg har vi som alltid quiz, filmklubb, stand up og andre arrangementer du kan finne i eventoversikten på Facebook eller i programmet her på sidene.

Vi gleder oss til en ny konsertsesong og håper å se deg på Folken!