Pom Poko til Folken den 22. mars 2019

Folken.no
14/01/2019

Kjøp billett

Avant-pop kvartetten Pom Poko fra Trondheim gir den 22. februar ut debutalbumet “Birthday” på anerkjente Bella Union. 22. mars kommer bandet til Folken og Akvariet.

På bare to år har bandet klart å begeistre i inn- og utland og fått mye fortjent oppmerksomhet for å kombinere energi, fengende melodier med en akkurat passe mengde merkelighet i musikken sin. Pom Poko mestrer balansekunsten å forene originalitet og ville idéer med noe du skjønner umiddelbart. Live er gjengen i en egen klasse.

Da skjønner du sikkert at Pom Poko lett kan bli det nye favorittbandet ditt.

Bella Union ble stiftet i 1997 av Simon Raymonde og Robin Guthrie fra Cocteau Twins og har en lang, lang rekke av strålende utgivelser fra blant annet artister og band som Beach House, Father John Misty, Fleet Foxes, John Grant og vår egen Susanne Sundfør på samvittigheten.

Event på Facebook