Uncle Acid & The Deadbeats til Folken den 4. juni 2019!

Folken.no
28/01/2019

Ny og overveldende psykedelisk tolkning av de barske og skitne levningene av hard rock og turbo-blues.

Kjøp billett

Uncle Acid & The Deadbeats er som hentet ut fra en klassisk horrorfilm, med sine sjokkerende historier om bisarre ørkenseremonier og religiøs hjernevasking. Tenk deg det originale Alice Cooper-bandet i samspill med tidlig Black Sabbath og Stooges. Dessuten lar de seg også inspirere av Beatles, først og fremst fra den psykedeliske Harrison-epoken.

Den uforutsigbare og mystiske drivende kraften i Uncle Acid & The Deadbeats, Kevin Starrs fra Cambridge, har gitt ut bemerkelsesverdig musikk med bandet sitt siden 2009. Alltid for modig og idiosynkratisk til enkelt å bli satt i bås, dukket bandet opp fra et obskurt hjørne av den britiske undergrunnen som formidlere av en ny og overveldende psykedelisk tolkning av de barske og skitne levningene av hard rock og turbo-blues. Drevet av det sene 60-tallets og tidlige 70-tallets mørke og syrete hjerte, dynket i et mildt svimlende, makabert univers er musikken gjort av den psykedeliske poppens sta melodier, lekne arrangementer og proto-metallens dissonante rummel og det har vært Starr sin største bragd å skape noe nytt av disse velkjente bestanddelene.

Billetter er i salg nå og du kan melde deg på eventen på Facebook for løpende oppdateringer.