Klovner i Kamp til Folken den 22. mars 2019!

Folken.no
26/02/2019

Den legendariske trioen topper UGÅ-programmet!

Billettsalg for studenter åpner torsdag, 28. februar kl 09.00
Ordinært billettsalg åpner fredag, 1. mars kl 09.00

Klovner i Kamp ble startet av Alis og Dr S i 1994, og består i dag av Alis, Fingern og Dansken. Også kjent som Aslak, Thomas og Esben.

Bandet ble lagt på is i 2006, men i årene som fulgte fortsatte musikken å spre seg til nye generasjoner av fans. I 2013 skulle klovnene spille en «one night only» på Sentrum Scene, men billettene gikk så kjapt at det måtte settes opp to ekstra konserter. Etter en utsolgt æresrunde med konserter over hele landet har vennskapet blusset opp igjen og klovnene hevder at nå kan alt skje. Også kloning av mennesker. De siste årene har klovner spilt et utvalgt knippe konserter over det ganske land, og overalt hvor klovnene kommer er det fulle hus, fulle mennesker og overflod av kjærlighet.

For første gang på lenge gjester klovnene UGÅ og Folken! Bli med på festen, dette vil du ikke gå glipp av!!

Presenteres av UGÅ2019

Event på Facebook