Endelig kommer Courtney Marie Andrews (US) til Stavanger!

Folken.no
22/03/2019

“Andrews may be the finest young singer-songwriter in America” - The Telegraph

Kjøp billett

Denne fantastiske singer-songwriteren vant hjertene våre i 2017 når hun ga ut albumet  “Honest Life“. En vakker samling låter sterkt forankret i den nordamerikanske folk, country og americana tradisjonen. Siden da har vi forsøkt å få henne til lille Stavanger. Nå lykkes det! 6. september kommer hun på besøk.

Dette er for deg som liker Emmylou Harris, Lucinda Williams, Gillian Welch…

Courtney Marie Andrews har høstet lovord fra en begeistret, internasjonal presse og alle steder har publikum omfavnet henne. Hun turnerer intensivt og det meste av materialet på det nyeste albumet “May Your Kindness Remain” (2018) ble til på veien før det ble produsert og innspilt med Howard Helm i Los Angeles.

Kjenner du ikke Courtney Marie Andrews fra før er det bare å sette på musikken med en gang. Vi har stor tro på at hun kan begeistre mange i Stavanger og omegn og at dette blir en strålende konsert. Vi gleder oss!

Event på Facebook