Omar Souleyman til Folken den 22. november 2019!

Folken.no
28/05/2019

Endelig bringer Omar Souleyman technofesten sin til Stavanger og Folken!

Billetter i salg fredag 31. mai kl 09.00

Den tidligere bryllupssangeren fra Syria har vunnet hjertene til mange musikkelskere etter han i 2013 fikk et gjennombrudd med albumet “Wenu Wenu”, produsert av Four Tet.

Event på Facebook

Siste album – “To Syria With Love” – kom ut på stjerneprodusenten Diplo sitt label Mad Decent i 2017 og er en personlig hyllest til det krigsherja hjemlandet. På godt og vondt – samtidig dansabelt og vemodigt.

Alltid iført jalabiya-kjortel og keffiyeh-skjerf leverer Omar Souleyman herlige festkvelder. Dette har du ikke har opplevd maken til i Stavanger på lenge.

Før konserten med Souleyman varmer Tarjei Nygård opp til dans. Nygård har vært en innflytelsesrik figur på den norsk elektronikascenen i snart to årtier. Han har drevet Untz Untz Records sammen med DJ Double Dancer og gitt ut album med Telephones, Skatebård, Velferd og The Glue. Han er også en travel produsent og har gitt ut album i eget navn på Eskimo, Maksimal og Full Pupp.