30 år med Turbonegro – jubileumskonsert på Folken den 11. oktober 2019!

Turbonegro
Folken.no
04/06/2019

Bandet er livefavoritter og et internasjonalt rockefenomen!

Kjøp billett

Event på Facebook

I februar i år var det nøyaktig 30 år siden Turbonegro holdt sin første offisielle konsert – i København av alle steder. Oslobandet fulgte vel ikke helt den mest opplagte karriereoppskriften i årene som kom heller, men via mystiske omveier, turnering verden rundt, og ikke minst flere klassiske albumutgivelser, står Turbonegro i dag fjellstøtt igjen som et av de virkelig store og viktige norske rockebandene.

Med stor palett og et utømmelig repertoar av motsetningsfylte og tilsynelatende uforenelige egenskaper og uttrykk, har Turbonegro gjennom skiftende tider og musikalske landskap hele veien vært både en viktig del av samtiden, og seg selv helt og fullt. Og nå er det altså jubileumsår og ny kjempegod unnskyldning for fest.