Dårlig Vane slipper debutalbum og kommer tilbake til Folken den 26. oktober 2019!

Folken.no
15/07/2019

Albumslipp feires med en miniturné i de største byene.

Kjøp billett

Dårlig Vane ble signert av Full Effekt Records ved Girson Dias i 2016, og fikk sitt gjennombrudd allerede året etter med EPen «71». EPen inneholdt hitsingelen «Gikk I Bakken» som nylig passerte ni millioner streams på Spotify. De ble samme år trukket frem av BT som en av de som imponerte mest under bransjefestivalen Vill Vill Vest, og vant P3-prisen «Årets Urørt».

Guttene har satt sitt spor på hiphop-scenen i Bergen, og Norge forøvrig, med en uslåelig energi og en scenevanthet man kun ser hos langt mer erfarne artister. Etter en drøss med singler, mini ep og hundrevis av konserter landet rundt er guttene endelig klar med debutalbumet sitt – “Matpakken” – som slippes 20 september.

Dette feires med en mini turne i de største byene og selvfølgelig skal guttene stoppe innom Stavanger og Folken.