Veronica Maggio tilbake på Folken den 18. mars 2020!

Folken.no
02/10/2019

Siden debuten i 2006 har Veronica Maggio blitt hyllet av journalister og fans og oppnådd en utrolig suksess med sine fem kritikerroste album.

Billetter i salg på fredag 4. oktober kl 10.00

Hun er utvilsomt en av Sveriges absolutt største artister, og det er ingen hemmelighet at hun er Sveriges ubestridte pop-dronning.

I vår ga Veronica først ut singelen “Kurt Cobain” og deretter “Tillfälligheter” fra det nye og sjette studioalbumet “Fiender är tråkigt” som kom ut fredag, 27. september 2019. Singlene ble raskt favoritter blant fansen og har oppnådd over 30 millioner streams. Før sommeren samarbeidet Veronica med Hov1 – som er svære i Sverige – på deres singel “Hornstullsstrand” som endte opp som nummer 1 på Spotify.

Veronica startet sommerturnéen sin med å spille tre kvelder på rad på legendariske Gröna Lund i Stockholm, hvor hun satte en ny publikumsrekord i løpet av tre magiske kvelder. Hele 51 000 mennesker kom og hjalp hende slå Louis Armstrong sin rekord fra 1962 på 35.000 besøkende.

“Fiender är Tråkigt” består av 10 sanger, alle skrevet av Veronica sammen med Jocke Berg, Simon Hassle og Agrin Rahmani, som har vært involvert gjennom hele albumprosessen.

Dører 20.00, konsertstart 21.00, aldersgrense 18 år eller med verge.

Event på Facebook