Astrid_S: WORLD TOUR PART ONE – 5. mars 2020

Astrid_S: WORLD TOUR PART ONE
Folken.no
11/11/2019

Astrid S legger ut på stor verdensturné og kommer til Stavanger og Folken den 5. mars 2020.

UTSOLGT!

Astrid S har hatt en eventyrlig suksess i de siste par årene, og treet ser ut til å vokse rett inn i himmelen. 20-åringens debut-EP inkluderte en av hennes største hits «Hurts So Good», og lå på listene i 21 land.

Siden har hun sluppet flere EP’er med stor internasjonal suksess. Låter som «Breathe», «Paper Thin», «2AM», «Hyde» og Matoma-samarbeidet «Running Out» har bidratt til en stor fanbase verden over – med over 1 milliard avspillinger totalt. Hun har vunnet MTV EMA (Best Norwegian Act), Spellemannpris for Årets nykommer og Årets Spellemann.

Siste gang vi hadde besøk av Astrid S på Folken var i oktober 2017. Den konserten solgte ut lenge før konsertdagen. Du bør sikre deg billett til denne konserten med på fredag, når billettene går i salg.

2020 blir et stort år for Astrid med release av debutalbum og masse ny musikk.

Event på Facebook