deLillos til Folken den 20. mars 2020!

deLillos - Folken
Folken.no
07/11/2019

Trenger deLillos noen introduksjon? Nytt album ute i januar 2020!

Billetter i salg mandag 11. november kl 10.00

Nytt album “Dum som et menneske” ute i januar 2020!

deLillos ble dannet i Oslo i 1984. Gruppen blir regnet som en av de mest markante i norsk musikkliv fra 1980-tallet og frem til i dag. Sammen med Raga Rockers, DumDum Boys og Jokke & Valentinerne blir deLillos referert til som en av de fire store norske rockegruppene.

deLillos har i 30 år vært et av landets viktigste pop- og rockband, og de har jevnlig levert kvalitet både tekstlig, musikalsk og kreativt. De har vært kompromissløse i sitt uttrykk og tro mot sitt univers, samtidig som de har utfordret det kreative både når det kommer til format og innhold.

Det er hele otte år siden deLillos sist spilte på Folken og vi tipper på at billettene til denne konserten går raskt! Billettsalget starter mandag den 11. november kl 10.00.

Event på Facebook